The only hope for me is you


Här ligger jag i sängen under mitt varma täcke med en kopp av min nyfunna kärlek (se bild). Jag har lagat mat, gjort mackor och förberett allt inför morgondagen. Även mina arbetskläder ligger framme i ordning hahaha, det ska vara smidigt när man stiger upp med tuppen. Idag glömde jag dock att ta av mitt sovlinne (det åkte upp över magen hela jävla tiden, blev galet irriterad) samt sätta på mig en bh. Som det kan gå ibland, måste dock säga att det var rätt... ehm.. comfortable ändå haha.

>> Jason Walker - Cry

För övrigt har det vart en rätt nice arbetsdag. Fick hem lite grejer like always. Jag måste ju följa jobbets motto: "Man får aldrig gå hem tomhänt". Något som var mindre nice var väl att vår satans bil broke down - again. Jag var på väg till stan under lunchen för lite ärenden, och det är la klart att det ska böja blinka rött och varna en massa på displayen. Men jag lyckades ta mig tillbaks till jobbet in one piece iallafall, och turligt nog ligger Mercedes Benz verkstaden bara på andra sidan vägen där jag jobbar. Så det blev en tripp dit, service-kvinnan var fan en riktig menskärring. Hatar sånt. Är man inte trevlig så ska man fan inte jobba där framme vid service-disken. Kändes som om hon blev sur för att jag kom med massa klagomål, men vafan - rätt ska vara rätt. Aja, hoppas bilen fixas snart, den behövs så att säga. Jag tänker inte ta mig runt till fots i den här istiden för sjutton gubbar.

Nu räcker det med bloggandet för idag. Jag har ett nytt 90210-avsnitt som ropar på mig. :)

Gott nytt jul



Han är bara för cool, hahahaha.

Baby you are a firework.


>> Kevin Rudolf - Scarred

Nu har vi firat klart min älskade lillebror Daniel som fyller 10 år idag. Fyfan, tiden går för fort - det kändes som igår då han tog sitt första steg och nu är han... ehm stor? haha. Det blev massa mat och trevligheter. Jag blidde så mätt att jag fick står över marängschvissen (hur fan stavar man det egentligen?). Ingen tårta tänker ni kanske - men det är så här att Daniel gillar inte tårta. HAHAH vem fasen gör inte det? Jo, min bror visst hahaha, men jag älskar honom iallafall. ♥ Och vad blev det i present? Jo, en Xbox fick han av mina päron. Lucky bastard haha. Liam lyckades även luska fram att han ville ha Halo Reach, så ah det blev det spelet från oss då. 699 :- för ett spel, det är inte okey alltså hahaha. Tur att vi fick ett bra deal iallfall, hähähä.

Aye, nu blir det filmdags - Going The Distance. Ipoden är på laddning och redo för morgondagens jobb. Jag har packat frulle, lunch och juice. Men först ska jag dra ut Yeppo som fastnat under min säng. Han har klämt in sig emellan mina kartonger (jag har byggt mitt egna lilla lager under sängen med grejer från jobbet HAHAHAHA). Åhhh jag dör - han håller på och crawla ihjäl sig här under hahahaha.

You are a shooting star, that's why you are my favorite.



>> Pitbull ft. David Rush, LMFAO & Kevin Rudolf - Shooting star

Sharing pillows and cold feet


A rocket to the moon
- The rainy days sessions


Jag bad min kära lillebror om han inte kunde hämta bomull till mig innan så att jag kunde ta bort mitt nagellack. Han kom tillbaka med två styckna och sa:
"Här har du en extra till nästa gång så slipper jag gå hela tiden."

HAHAHA, gulleplutt.

För övrigt ligger jag i min säng halvt avliden, like usual nuförtiden haha. Jag känner fortfarande av huvudvärken som har plågat mig sedan i förmidags typ. Det är kalas. Annars har det vart en helt okej arbetsdag, tiden gick ganska fort. Och rasterna blir banne mig längre och längre dag för dag. Så går det när alla tjötar som höns - men det är skojsigt haha. Sen så har jag fyndat en hel del idag - dock inte till mig själv.. Mer folk har fått nys om vad jag sysslar med - beställningarna bara rullar in från alla hörn hahaha.. Men ah, det är lite blandade känslor på denna front. Det börjar kännas lite dumt och konka hem massa grejer hela tiden.

Nu blir det the Middle och Cougar Town och massa te på det.


Live and learn.


Oh fy fö fan (som min chef brukar uttrycka sig haha) va kallt det är ute. Slutade jobbet vid 16 och kom ut till en bil täckt av is och snö, wiiiee. Jag skrapade lite lätt (eller ah, tillräckligt för att jag ska kunna se fram och bak HAHA..) men blev snabbt tillsagd när jag skulle precis sätta mig i bilen av en ny snubbe (han tror han är så jävla cool, stör mig på honom) som kommit in på jobbet. Han sa att man får böta om inte ALLT är fritt från snö och is. Mind your own buiness liksom haha. Men ah, kände mig dum av någon anledning så jag gick ut och finslipade på min borstning/isskrapande på bilen. Kylan var inte nådig.

Efter jobbet blev det en liten tripp till stan, hade lite saker att köpa och fixa. Jag vet inte om det är vinterdäcken på vår bil eller om det bara helt enkelt är snorhalt ute? Men jag slirade omkring som en jävla idiot, och jag körde way below hastighetsgränsen. Men neeeej, inte hjälpte det - rumpan på bilen lever sitt eget liv typ (vår bil är bakhjulsdriven).

Fick för övrigt min lönespecifikation för denna månaden. Jag är inte glad. Jävla skatt.

Aye, nu blire en dusch - resten av kvällen har jag planerat att bara ligga i sängen som en potatis och chilla. Just sharin'. Fan va jag hatar detta - att vara helt K.O. när man kommer hem från jobbet och sedan inte har ett enda ork kvar i kroppen att göra något.

Where we go, we don't need roads.


Fan att det ska vara så varmt och bekvämt under täcket. Jag känner att detta kommer vara en sån härlig slapp söndag som kommer spenderas liggandes i sängen all day loooooooooong. Och jag kommer inte få ångest heller för jag har en tuff jobbvecka framför mig, jag förtjänar fan all slapptid jag kan få. Believe it. Oooooh lalalaaa, jag kom på att det är jag som kör till jobbet denna vecka också (samåker med en tjej) = jag som får lasta bilen med massa grejer hem varje dag hähähä.

Jag sitter för tillfället och lyssnar på Far East Movements album "Free Wired" som jag fick ner nyss. Låter lovande hittills (är på första låten HAHAHAH). Och på tal om ingenting så är jag är sugen på Lipton Green Tea Lemon med honung i, fick smaka på det hemma hos JungPung igår. Fyfaaaaaaan va gott! Vi har téet hemma - men ingen honung. Aja, får la pallra mig ur sängen och handla.... sen. ;D

Btw JungPung - jag har 455 poäng på Ninja Fruits! Jag slog dig va?!?!?!?! :DD

Nu ska jag förgylla min söndag ännu mer och nätshoppa lite. Woopwoop på det.

With you right here, I'm a rocketeer


>> Far East Movement ft. Ryan Tedder -  Rocketeer

Hära sitter jag med nymålade naglar och dunkar lite musik. Dunkar ganska högt med meningen för att jävlas med mina nyinflyttade grannar som har renoverat väldigt högljutt den senaste månaden (?!).

Idag måste jag säga har vart den värsta dagen n å g o n s i n sen jag började jag hos Stena. Fyfan va trött jag har varit hela dagen. Vanligtvis bruka det vara lite segt och starta sådär 07 på morgonen, men det brukar liksom arta sig allt eftersom tiden går - but not today. Jag har fasen gått in i ett tiotal pallar. och jag lyckades även hugga mig själv i låret med kartongkniven, det sved tills om satan men tack gode gud för mina 3 lager av tjockbyxor hahaha.

Dagens fynd på jobbet: Två ljusstakar och en söt cylinder-lampa.

Nu ska jag tralla iväg och fixa lite mackor till jobbet imorgon, sedan blir det att fortsätta med mitt degande i sängen framför CSI NY. Lär nog somna rätt hårt känner jag, men vi får se. Once a night-owl (hur fan ska man säga nattuggla på engelska dä? Ähh jag kör cool-style och översätter rakt av hähä) always a night-owl.

Fear the damned



>> Hollywood Undead - Paradise Lost

-


Och då var helgen slut - and that means back to work för min del. Jag kom hem från jobbet för ca en timme sen, och för tillfället ligger jag i min säng med tangentbordet på min mage och avlider lite smått av trötthet. Jag känner starkt för att sova, men det ska jag icke göra - för då lär jag nog aldrig vakna upp igen haha. För övrigt så har jobbet vart kuligt, tiden går jämt så jävla fort där och alla är så roliga - wunderbart! Sen så lyckades även jag och min partner in crime Sofie ta hem några lampor idag. Jag är såååå nöjd. Jag har bara jobbat i en vecka (är inne på min andra nu) och jag har lyckats hook up med grejer åt de flesta av mina nära och kära faktiskt. Haha, känner mig så busig ibland hähähä. Få dock se hur det blir på shopping-fronten i lagret de kommande dagarna, jag fick höra att cheferna ska komma på besök - hmpf..

Nej, nu ska jag ta och byta om - att sitta hemma i värmen i hundra lager plagg är inte trevligt någonstans. Känner mig kokhet, som om jag har feber. HAHA, I think it's a sign

Maybe we were one of the lucky ones


Fy satan i helvete va trött jag är. Full rulle all day long; jobb, bus, besök hos mormor & morfar, städat mitt rum m.m. Men jag kan ändå inte sova nu, det är för tidigt. Eller så är det bara så att jag är en sån sucker för tv-shows och känner att jag hellre offrar min sömn och hälsa för att ta igen lite nya serier-avsnitt istället. Hähähähääää.

För övrigt så är mina kära naglar helt trasiga efter jobbet buhu. Men det är nog det värt, för mitt jobb är fan nice alltså. Sköna arbetskamrater (and free cool stuff) gör susen. Och ah, idag blidde jag en hylla och ett skoställ rikare, woopwoop. :D

Fredag imorgon - hääääääääääääääääärligt.

To me you are perfect.


Duschat - checked
Fixat frulle och lunch till morgondagens jobb - checked

Jag har inte fått en enda vilostund sen jag slutade jobbet förräns nu. Det blidde lite ärenden i stan följt av en runda i alla matbutiker i Värnamo med min mor. Det sistnämnda är inte nådigt när man har jobbat 8 timmar och inte fått så mycket sömn. Men det känns ändå bra på ett sätt, att jag åtminstone gör nägot. Så det är en skön trötthet jag känner just nu. Tänkte ni ville veta.

Dock skulle jag inte tacka nej till en dag hemma bara i sängen framför datorn och glo på serier, hähähä.. För övrigt så har det vart en rätt givande dag, jobbet var skojsigt - idag frös jag inte tossen av mig. Dagens klädesel; två par långkalsonger, ett par arbetsbyxor som gör att jag ser mer dvärg:ish ut än vad jag är, ett linne, två tjocktröjor och en hoodie på det. Det gäller och vara förberedd. Men shit pommes va jag tog i de sista timmarna alltså, det vankas träninsvärk, ajajaj..  But I gotta say, fan va glad jag är över att nattskiftet sket sig hos Trellerbog - för Stena är såååå mycket roligare, det geeeeer mer om vi säger sä, HAHAHHA. ;)

NU ska det degas för fullt, jag har laddat med te, chips och klementiner. One Tree Hill next. :D

It's like a god damn rollercoaster


Jag som var inställd på lite ledigt från all jobb denna veckan - så blidde det inte. Fick frågan om att jobba vid Stena idag, de behövde lite extra hjälp i ca. 3 veckor-2 månader. Jag har svårt för att säga nej också.. Men ah, det blev att vakna, fixa sig och direkt dra upp till lagret som ligger vid andra sidan stan. Idag blev det bara 5 timmars jobb, för att de ringde on such short notice (men annars är det 07.00-16-00 som gäller). Det var banne mig de värsta 5 timmarna i mitt liv på länge. Fick veta att det inte skulle vara kallt i lagret. BULLSHIT: Jag har fan inte frusit så jävla mycket på länge. Det var praktiskt taget som att jobba utomhus - och det enda jag hade på mig var ett linne, Adidas-tröja och ett par mjukisbyxor. Mina näsa bara rann, fingrarna och tårna var isbitar. Gick fan inte ens och andas utan att rökmoln bildades. Och jag överdriver inte. Min jobbkamrat åkte för fan hem och packade på sig med kläder. Aja, imorgon blir det andra bullar - ths time I am prepaed. Jag ska fan ladda med kläder hähä.

För övrigt så är det ett rätt soft jobb, softare än Trelleborg faktiskt. Jag packar typ upp varor som blivit rökskadade (de måste alltså slängas), man ska sortera efter plast, metall osv. Mest är det lampor som ska kasseras. Sån waste är det - vissa lampor är skitsnygga. Hmm, kanske kan sno hem och sälja svart HAHAHA...

Aye, nu har jag vilat klart. Alla fingrar och tår är tinade. Och nu ska jag hämtas upp av Jungpung och sedan drar vi vidare till Kvantum för att köpa något gottit. Filmmys on the schedule. :D

Woopwoop


Dessa finisar från Scorett är äntligen MINA! Iiihh happy days. Min mobilkamera gör verkligen inte skorna justice. Men ähh, ville bara flasha de lite sådära hähähä. :DD

I don't hate people, I just feel better when they aren't around.


Och då var helgen över. Har haft en helt awesome weekend with my man.

Kort sammanfattat: I fredags hade Liam lagat mat till mig efter jobbet - spenatsoppa! Muummmaa. ♥ Sen i lördags blidde det att åka till Jönköping; A6 & Ikea och bio på det. Saw 3D var inte så awesome som jag trodde att den skulle vara. And on top of that så hade jag bokat fel biobiljetter, vi hade visst två säten i Växjö hähähä. Och igår blidde det lite Jönkping igen, letad efter mina älskade blåa kilklackar från Scorett meeeeeeeen det fanns inga i storlek 37 kvar. Just my luck huuh. But no worries - bad Liamo kolla i stan åt mig för han befinner sig ändå i Jkpg. Hoppashoppashoppas de finns. :D Firade även min far igår, vi hade köpt en chokladtårta som vi festade loss på. Och i födelsedagspresent av mig och Liam fick han ett par Superman-kallingar, strumpor och en tisha. Han blev helt eld och lågor över kallingarna, I think hahaha. De var faktiskt fräna. :D

Inge jobb denna vecka så nu har jag en massa free time. What should I do? Vaknade nyss och ser ut som ett troll. Ska nog hoppa in i duschen nu, sen måste jag få lite mat i mig. I has a hungryyyyyyyyyyy.

Land of make believe


Playing right now: Chris Daughtry - Home

Jag vaknade vid 9 - fick en himlans massa sms från alla hörn. Lite svårt och sova då. Men ah, kanske nattskift nästa vecka då? Jag vet inte riktigt vad jag vill i nuläget.. För övrigt så ligger jag i sängen, Daniel yrar omkring i köket och fixar frukost till mig (frivilligt hähähä). Hoppas Vampire Diaries blir klar snart så jag kan glo på det. Sista jobbdagen för denna veckan idag då, 14.00-19.30 Inte alltför illa, jämfört med när jag brukar sluta. Och när jag kommer hem ikväll sägs det visst befinna sig en Liamplutt hemma hos mig, och som ha fixat mat. Spännande! :D♥

Men shit pommes, fan va illa det var mot slutet på jobbet igår. Att leka med klockan är inte bra uppäckte jag. Vid ca 19.50 bestämde jag mig för att sluta kolla på klockan hela tiden... sen gick det ett bra tag (kändes det som iallafall..). Och jag tänkte: "shit, klockan måste vara nära 21.00 nu, snart rast wiiee".. Men fyfan, klockan var inte mer än 20.24. Vet ni hur hemskt det kändes eller???? haha. FML-moment for real.

Aye, nu ska jag avsluta detta inlägg och avnjuta min frulle.

Do you know where you're going?


Fick ett samtal från A-tjänst imorse, så nu blire visst jobb hela veckan ändå. 14.00-22.30. No life. Jag som planerat och tralla på stan och grejer idag.. Aja, work equals money - och det är la aldrig fel. Jag jobbar med Linda denna vecka också, and that is pretty awesome. Nu ska jag käka lite lunch och glo på How I met your mother innan det blir dags att åka iväg.

Today for me. Tomorrow for you.


Jag vill tatuera mig. Right now. So f-ing bad.

Walk with the knowledge that you're never alone


Playing right now; One Republic - Secrets

Oh lovely monday. Vaknade tidigt imoese och körde min Liamplutt till stationen. Sadsad.. På vägen hem bestämde sig bilen för att lägga av. Eller ah, det blinkade rött i displayen och så stod det "Stop engine immediately". Sket nästan på mig. Så jag stannade vid väggrenen ganska nära mitt område. Sen hade jag ingen mobil på mig heller så jag fick stanna en cyklist och fråga efter mobil så jag kunde ringa till min far (och mor som väntade på skjuts av mig till jobbet). En trevlig man jag stötte på, väldigt hjälpsam och så, inte ofta det eller. Och ni tror inte att bilen funkade efter att jag lagt på i telefonen? Haha, ahh det funkade en bit iallafall, sen var jag tvungen att stanna bilen igen.... Så satt jag där i en kvart med varningsblinkersen på i väntan på min far. Kuligt att alla som åker/går förbi ska glo ihjäl sig också. Och under tiden jag väntade försökte jag starta bilen, om och om igen - men det vägrade funka. Och så kommer pappa äntligen fram, sätter sig i bilen, vrider om nyckeln och vrooooom - det funkar. I think mercan hates me. :(

Annars så vaknade jag för någon timme sen. Och hittills har jag hunnit med att äta frukost, duscha, fixat mig och även tittat på det nya avsnittet av Desperate Housewives. Nu ska jag bränna en skiva till bilen, sedan blire att uträtta lite ärenden på stan. Ber även till gud att bilen inte lägger av igen, typ mitt i en ronell eller något.

RSS 2.0