Oh every time I close my eyes, I see my name in shiny lights.


Killen som sjunger Bruno Mars delar i låten - ouff det är finigt värre alltså.

The truth is - you're the best thing that has happened to me.


Playing right now; Hello Hollywood - Now I wonder

Crazy Monday. Jag la alarm och vaknade vid 11 någongång för att jag trodde mitt möte med Arbetsförmedlingen skulle äga rum vid 12. Men jag dubbelkollade på min kallelse-lapp, och det var visst kl. 13.00. Så jag dödade lite tid med att glo på CSI. Sen åkte jag iväg till Arbetsförmedlingen och ni tror inte att de skrivit fel datum på min kallelse eller? Lätt hänt I guess. Men ändå liksom.. som om jag inte har något bättre för mig än att åka fram och tillbaka till stan? bara för att jag är arbetsslös eller? Jag hade ju gott kunnat få någon timmes sömn till hähähä..

Sen vill jag give a little shout out till alla noob bilister som inte använder blinkersen och lätt genom denna vårdslöshet orsakar förvirring som kan leda till en mindre trevlig olycka för båda parter;
They are there for a god damn reason
. Suck.

Nu är jag trött. Har åkt runt hela stan och uträttat ärenden hela förmiddagen. Så ah, nu ska jag chilla biffen med mina kära tv-serier. Desperate Housewives is back, woopwoop!

Show me the road and i will find my own. You build your bridges and i'll burn 'em down.


Playing right now; Jason Walker - Down

Mys mode - ON.


I still know, you don't get something for nothing.


Playing right now; Joshua Radin - They Bring Me To You (Acoustic Version)

Jag ska egentligen inte upp förräns om en timme. Men ja, nu vaknade jag av mig själv för en liten stund sen - och jag kan icke somna om. What to do. Kan la uggla lite vid datorn innan det blir dags för att åka till Sävsjö för lite jobb i restaurangen. Slutar 22.30 idag, såvida inte någon numbnut bestämmer sig för att sitta och hänga där i restaurangen hela kvällen/natten ( IT HAPPENS! -.-).

Something to look forward to
; Liamo ska komma ned till bonnehålan senare för att hålla mig sällskap. :')♥

Nu ska jag käka frulle och ladda ned lite nya avsnitt från diverse serier som kommit ut, bl.a. JERSEY SHORE. Efterlängtat. Kände faktiskt lite abstinens redan förra veckan då inget nytt avsnitt kom ut, hahaha.

Because it ain't even cool for you to sound cocky anymore


Playing right
now; Conditions - Illuminati

Någon som köpt den Earl Grey Tea Collection med fyra olika sorter i? Isåfall skulle jag råda Er från att inte pröva den svarta som det bara står "Earl Grey" på. Satan va illa, det smakade fan varm tvål. Just a heads up.

Jag vaknade annars vid 11-tiden idag med världens mysigaste nackspärr. Yepp, jag somnade framför tv:n igår natt igen i en osmdig position - tre dagar i sträck nu. Jag kan. Till skillnad från andra morgonar har jag vart rätt duktig idag. Jag vaknade och trallade till köket och lagade mat till mig själv, sedan städades hela hemmet samt dammsögs (någon mer än jag som hatar lukten som utsöndras från dammsugaren? Blir illamående på riktigt). Sen har jag ringt några viktiga hemliga samtal - jag håller tummarna och hoppas på att inte Gud hatar mig alltför mycket and give me some slack for fucking sakes. Ingenting är lätt nuförtiden.

Like the woman on the phone asked me: "har du lärt dig av ditt misstag denna gången nu?'"
- JAAAAAAAAAA! *skäms*

Nu ska jag kika på nya Cougar Town avsnittet medans jag inväntar ett samtal..

I think about more than I forget. But I don't go around fire expecting not to sweat.


Yahopp, dä befinner jag mig hära igen - framför datorn, liggandes i min säng med tangentbordet på magen. Det är fan gött alltso. Men nej, jag har inte bara legat här hemma hela kvällen. Jag tog mig faktiskt ut. Jag gick heeeeeela vägen hem till Zenny (nu fick jag det och låta som om hon bor väldigt långt bort, men så är inte fallet - hon bor bara 8 minuter bort typ haha). Så det blidde lite chill dära med de andra flickorna. Vi åkte bl.a. till City Gross och köpte lite fettigheter. Jag och Linda delade på en Budapest. Måste säga att jag blev en gnutta besviken, den var fan inte så goe (kändes... gammal?) och så var det snålt med mandariner också. VEM FAN GÖR SÅ?? Aja..

Efter vårt lilla avskedsbesök hos Zenny, så åkte jag, JungPung och Mari vidare till Donkan för lite mer fettigheter. Can you ever get enough liksom? Och på tal om Donkan, så måste jag berätta att vi stötte på monstret från Wrong Turn. Dra mig baklänges haha.

Och imorgon åker Zenny hem till Stockholm, hope to see you soon missy. Och du, skulle du någonsin behöva hjälp med sånna dära små-jobb-pillepill-grejer så finns jag alltid här Zenny så du vet det. HAHA!

Ska ut en vända i kylan med Yeppo nu - vi håller tummarna på att ingen kommer och mördar mig för att jag brukar gå med båda hörlurarna i öronen på max volym. Det innebär alltså att jag lever i min egna lilla bubbla och märker inte alls av omvärlden. Det är gött.

Notice to myself; Sluta skriv fan i vartenda inlägg....

You're a diamond, how I found you I still don't know.


I am gonna go O.J. Simpson on my freakin computer. Soon. Allt går så segt och det laggar som fan.

Kort sammanfattat kan jag beskriva min dag hittills såhär;
Vakna - äta frukost - borsta tänderna - rasta Yeppo - sängen/datorn - äta middag - sängen/datorn (NU). Livet som arbetsslös = kick ass.

Nu ska jag lyssna igenom Framing Hanleys nya album. Eller nya och nya - det kom visst ut i slutet av maj. Men jag upptäckte det för någon dag sen, så det är nytt för mig. Yepp, så är fallet. Och nu ska jag gå härifrån innan ordbajseriet goes outta control haha.

I have lived my life for way too long trying to please everyone else.


> Framing Hanley - You stupid girl

Make your own way


Fyfan, I need a job. Känns så sjukt rastlöst och bara... liksom inte har något och göra? Inge kul och bara dega dagarna ut längre.. I need something new. Aja, få se vad ödet har i beredskap för mig.

Kom i alla fall hem från Maritashti för en stund sen. Har bara degat hemma hos henne med Anna och Linda idag. Vi har bara tittat på Maris kissimurra och sippat på te. Sen så lagade Mari mat till mig och Jungpung också faktiskt. Det blidde omelett m. toast & majs - mumsfillibabba. Detta borde ske oftare Mari? hähähä ;)

Aye, vad ska lilla jag hitta på nu då? Har ett avsnitt av Two and a half men kvar, men jag vettefan om jag orkar det haha. Ska nog sitta och pilla lite på bloggen eller i näsan till jag kommer på något roligare och göra. För och pilla i näsan är ju riktigt kul. HAHAHA, kan inte fatta att jag är 19 år ibland. Min humor alltso, det är inte och leka med.

I'm only me when I'm with you.


I just woke up. Jag hade en knasig dröm inatt också; typ att jag var gravid, fick en son, hade inte bra hand om mitt barn (tappade honom i marken hela tiden), sen tappade jag bort barnet också. Äh jag vettefan, it was all weird haha. Tisdag idag, vädret sucks like always. Tack gode gud att lite serier kom ut idag, så jag har något att fördriva tiden med. Men det är myssss och bara ligga i sängen och glo på serier och mumsa på något gott

Aye nu blidde jag hungrig - ska tralla iväg och fixa lite frukost nu. Sedan blir det att nöta nya avsnitt av Gossip Girl, How I met Your Mother, Two And A Half Men & 90210. Have I mentioned before that I am a sucker for american tv-shows?

You & Me ♥

9 månader tillsammans med underbaraste Liam idag ihihi.

And it has been the most wonderful time of my life. :')♥


I think I felt my heart skip a beat

Jag är trött. Vaknade vid 6 imorse - skjutsade älsklingen till stationen huhu. Sen fick jag köra mamma och co till jobbet. Efter det åkte jag hem och sov i en timme för det vankades tandläkarbesök. Det är fan inte lätt att sova, vakna, sova och vakna.. Men jag lyckades ta mig upp igen, och så åkte jag till tandis med ena ögat öppet, glömde fan tilll och med och ta på mig en BH (kom på det precis när jag kommit fram) HAHAHA! Och det jävla tandläkarbesök tog 3 minuter?!?!?! De bara slipade lite på min trasiga tand. Känns så jävla ovärt haha, känner ingen skillnad direkt, antar la att jag blivit van vid det "trasiga" under de här dagarna.

Nu ska jag uträtta lite ärenden och sedan blir det ett besök hos mormor min. Mina ögonbryn är totally outta control och mormor är den enda som kan fixa det. :')


Stunning.


>Chris Brown ft. Rich Girl - Perfume

Getting lost in a dream


Nu har jag också vart och röstat! Sverigedemokraterna FFS. Hahaha, kiddin' - jag röstade faktiskt på socialdemokraterna för att.. ah hon dära Mona Sahlin verkar bad-ass om man jämför med alla de andra. HAHA. Tror jag är på flum-mode..

Sitter och väntar på att min Liamplutt ska komma ut från duschen så att jag kan rasta kobran. Andra signalen har gått nu. Är förövrigt galet sugen på Chili Cheese Tops från Donkan och Ice Tea Peach - just sayin'. Och på tal om ingenting så hade Yeppo diarré igår. He took a messy dump twice in my sisters room. Fyfaaaan, det var ingen vacker syn ska ni veta. Lukten ska jag inte gå in på heller. Jag förstår dock inte varför han valde att rännskita i precis hennes rum båda gångerna? hahaha..

VILL ÄVEN GE ETT STORT GRATTIS TILL MIN LENG LUI WINDY SOM FYLLER ÅR IDAG :D<3

Aye, nu har jag nog fan inget mer vettigt att skriva. Jag skall återgå till mitt degande och se om jag hittar någon B-skräckfilm att glo på ikväll med bästaste. :)



Autumn came by today


It has been a loooooong and a strange day. Kom hem från jobbet (jag extra jobbar i päronens restaurang) för en stund sen. Det finns inget mer jag älskar än gäster som stannar och tjötar efter stängningsdags. I just loveloveove it. FEEL MY SARCASM...

Jag träffade för övrigt på en rolig liten indisk filur idag under lunchen.

H: "Hej, har ni rakar?"
J: (Whatta fuck is that tänkte jag) Ursäkta, vad sa du?
H: Jaa, har ni rakar? Do vet, simma in the ocean med fisk? *krokar med pekfingret*
J: Jahaaaaaa, du menar räkor eller?
H: Ja, jaa jaaa rakar.

Alltso fyfaaaan, det var brutalt - jag garva sönder mig HAHAHAHA! Jag såg till och med gäster som lyssnade på vårt samtal och skrattade. xD

Sen finns det ju även andra gäster som man bara vill skjuta. Okeeeey skjuta är och ta i kanske - men det finns en viss dam som brukar komma in och irritera mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta utan att det blir en novell. Men alltså, hon är så vidrig bara - och kaxig. Och är någon kaxig mot mig, tro fan inte jag bara sitter där och ler för att "kunden har rätt". Malin don't do that hähä. Sen klagar hon på det ena och det andra, men ändå kommer hon in hela jävla tiden och köper mat? Fucking retard.

Nu börjar ögonen kännas lite sådär halvtunga. Ska stänga av datorn och kolla på tv och inta sleep-mode! Hard work work tomorrow too. Tagga. Or not.

Are you alone or just lost?


Rainy tuesday. Jag sitter för tillfället och sippar på en cola som min kära lillebror sprang och köpte i kiosken nyss. Min egna lilla slav hihi. Jag vaknade runt 11.30-tiden och har bara degat i sängen framför lite serier och FB. Lyckades även fixa en tandläkartid redan på måndag. Den enda anledningen till att jag fick en sådan tidig tid är antagligen för att jag överdrev en jäkla massa i telefonen om hur illa det var HAHA. You gotta do what you gotta do - annars hade de gett mig en tid efter jul - och det innebär att jag måste betala. Det gäller och tänka smart ibland hähähää.

Aye, nu ska jag (i brist på annat och göra) ta och rensa min garderob. Yepp, jag gillar att städa och grejer när jag är rastlös. :)

You got me

Sitter hära med en obehaglig känsla. Ni vet den där känslan när man lyckats bita sönder en bit frän tanden? hahaha. Yepp, jag lyckades bita rejält i min tungpiercing innan när jag åt gratis pommes på BK (tack Zenny min lilla ängel for the free food!). Soo, det blir bara till att ringa Folktandvården imorgon när de öppnar och hoppas på att få en tid.  Jag kommer fan bli galen om jag måste gå runt med en söndrig tand. Kan nämligen inte sluta tänka på det, och det leder till att jag måste pilla på det söndriga med tungan - konstant. Sen är det lite sådär vasst också. Myssss. Men åh, jag pallar inte att tändläkarn kommer go all: "I told you so, metall i munnen är inte bra blablala..". Ja, de har predikat för mig ett X-antal gånger tidigare om hur farligt det är med piercing . Lol? Men de har visst rätt ändå HAHA..

Lämnade för övrigt in CV till Tidsam innan tillsammans med JungPung. Vi bemöttes av en trevlig man, och han sa att de skulle plocka in lite extrahjälp snart. Hoppashoppashoppas!
I need money, and money need me hähähä. ;)

Fick även hem mina grejer från H&M idag; en khakigrön jacka & en snygg turkos ring. Jag är så nöjd. Just sayin'. Nu ska jag leta efter något att kolla på. Vafan - kan inte alla serier bara komma tillbaka NUNUNUNUUUU?


> Conor Maynard ft. Lily Violet Springall - Yesterday (cover)

Some people change - while some people just... don't.



Startin to get sick of it.

And that crooked smile of yours - It knocks me off my feet

Det finns fan inget värre än att bli väckt av mobilen som ringer när man sover supergott. Aja, lika bra och stiga upp nu iallafall. Idag ska det nämligen lämnas in CV's. Yepp, Malin ska ta tag i sitt lilla liv för en gångs skull och inte bara chilla biffen all the time. Har varit arbetssökande sedan... studenten (-10)? Hmm, kan man kalla sig för arbetssökande när man inte har lämnat in ett enda CV/sökt jobb? HAHA If it counts så har jag skrivit in mig hos arbetsförmedlingen i alla fall. (a)

Nu ska jag tralla iväg och käka frulle som pappa kom hem med nyss - PIZZA! Jaopp, det är jag som är hälsosam jaa.. Junk-food in my heart ;)


lovelovelove

Never shout never


>Never Shout Never - Losing it

Jahopp, då är jag inne på min... tredje blogg. Fick en stark blogglust out of the blue, och min föregående blogg har jag tröttnat på - soo this is the result. För övrigt så gillar jag mitt namn (coolwhipp) starkt - sharin' is carin' right? hahaha. Sen så är det så att jag orkar inte skriva något om mig själv och yadayada. If you know me - awesome. And if you don't - sucksss to be you. Detta är ingen blogg jag har för att få en miljon besökare om dagen - it's just for fun. Yeppyepp. Aja, nu ska jag kila iväg och mumsa på en enchilada som jag tillagade med min älsklingsplutt tidigare idag. Kanske en film på det också? (:

RSS 2.0