Attitude a little out of tune


Kan inte fatta att det redan är onsdag - tiden bara flyger iväg ju! Löning på fredag! Woopwoop.

Igår fick jag jobba med Mari och Louise, det var massa kul. Mesta dels var jag glad över att jag slapp jobba med mr. Lazy som jag skulle gjort från början. Blev helt ledsen i ögonen när jag såg att våra namn stod tillsammas på samma station på tavlan. Sen hade vi en extra surprise arbetare - ingen annan än min käre miss. Linda! Kulkul. :DD Synd att hon bara fick jobba en dag. Men ah, håller tummarna på att hon får fler dagar framöver. Vår busiga trio hade varit en ultimat tillgång i gummifabriken alltså. :D

Just nu spelar jag min favorite artist at the moment; Kevin Rudolf - sen så sitter jag samtidigt i telefon med min nördiga pojkvän som sitter och spelar HoN, men det är mys ändå. Ska kolla lite bloggar nu och chilla lite innan det blir dags att bege sig till jobbet igen.

You're the sky that I fell through.


Åh va jag älskar när det står mat redo på bordet när jag kommer hem från jobbet. Och här sitter jag nu, mätt och belåten. Lite för mätt till och med. Men ah, det är svårt och veta när man ska hejda sig från att proppa i sig mat när man är vrålhungrig. Det blir ibland att man (läs:jag) bara vräker i mig mat tills jag... öhm mår illa? Yepp, that's my stop-eat-for-God-sakes-sign haha. Hur som haver, jag kom hem från jobbet för en stund sen. Oh fy fan vilken soft dag det har varit! Det känns inte som om jag har gjort ett dugg idag - jag har bara suttit på en stol och levt livet med min ipod haha. Nee okey, nu överdrev jag lite - inte riktigt sååå härligt har det inte varit. Men det har varit ovanligt slappt. En riktigt underbar start på veckan måste jag säga. Hoppas det blir likadant resten av arbetsveckan nu hähähä - I wish. Bara för att jag fick det slappt idag så kommer morgondagen säkert vara ett helvete. Menmen, vi tar en dag i sänder.

Nu ska jag slå på dumburken och glo lite på vad det har och erbjuda medan jag  inväntar ett samtal från min käresta, ♥

Bittersweet sundown


>>Framing Hanley - Photographs and gasoline

Lördag, åh underbara lördag. Jag är fri från jobb. Min underbara pojkvän är här för att förgylla min helg. Jag har sovit ut som satan. Det har konsumerats en massa piggeliner. Vädret är finfint. Jag har fått kopiösa mängder massage hihi. I have nothing more to say right now, jag är lycklig.

This cycle never ends, you gotta fall in order to mend.

NEW IN


I heart shopping. It sooths me.

Invigde mina nya midcut boots idag (se bild) när jag trallade omkring på stan tidigare. God how I love them, sved lite i plånboken (799 kronor) men det var det värt hihi. Har letat som en galning efter ett par nya boots sen mina förra gick sönder i julas. Men jag är kräsen och nöjer mig inte med vad som helst. Så att hitta de perfekta kängorna har inte varit en lätt jakt. Men där stod de - en kall vinterdag i februari, i hyllan inne i DinSko i Jönköping, it was love at first sight.

Men ah, Muulan hämtade upp mig efter jobbet idag och så åkte vi in till stan för att träffa Fatme och Lisenfisen. Det blidde en mysig fika/lunch inne i Café Degusto. Bakad potatis med skinkröra blev det för min del, mmm va gott det satt! Riktigt fettigt och mättande haha. Jag hade bara ätit två mackor på hela dagen på jobbet, så ah - I was really hungry. Sen satt vi där och tjötade ett fint tag, det var så mysigt så. Efteråt blev det lite shopping. Vi hann gå in i H&M och Lindex, sen stängde stan. Inte konstigt att vi inte hann gå längre, vi spenderade typ en timme+ inne i H&M hahaha.

Kom hem och åkte vidare till Kvantum för att hämta mitt paket från H&M som hade kommit. Fyfan va besviken jag blev över kilklack/gladiator sandalerna!! Konjakbrun my ass. Jag har en väska från H&M som är konjaksbrun, och om vi ska jämföra den med skorna så måste den ju vara... mörkbrun?`Färgen på skorna var helt tanig? Ljus senaps brun. Bläää, de ska absolut skickas tillbaka. Men resten vart jag nöjd med - ett par gladiatorsandaler och ett par vita bikini trosor.

Menmen, nu blir det chilla biffen time. Jag har fått STÅ hela dagen på jobbet idag, så mina fötter och rygg är helt slut. Det är okej och stå och jobba - bara jag får typ röra lite på mig också. Men idag stod jag verkligen helt stilla och pillade. Jobbstationen krävde inte mer än så. Fyfan om jag få stå där imorgon, då strejkar jag.

Nej, nu får det räcka med bloggandet - jag har en påse surskallar och ett nytt avsnitt från Criminal Minds att avverka, mys.se

Earcandy


Älskar mina nya hörlurar som jag fick hem idag!! Värsta fyndpriset dessutom hähä. Öppnade de till vänster nyss och prövade om de funkade som head-set till min mobil - and guess what?!?! It f-ing worked! På hemsidan stod det att den bara funkade till HTC och Iphone/Ipod (jag har en Nokia). Och till råga på allt så har den en sändare i sig så jag kan lyssna på RADIO också, woopwoop. Har varit utan P3 hela veckan nu, för att mitt head-set som jag fick när jag köpte mobilen sucks donkey ass och la av helt och hållet i måndags. Men imorgon, då får jag äntligen lyssna på mitt kära Morgonpass på P3. Gud va jag har saknat det gänget - Kodjo in my heart. :D

Annars då? Idag är jag mindre trött i alla fall. Lyckades somna hyfsat tidigt igår ändå, typ. Sen var det faktiskt lite jobbigt och få stå och jobba med tunga detaljer HELA dagen, men jag kom hem i gott skick. Ah, och idag blidde det en jävla massa skratt alltså. Det är så härligt ibland med ersättare som kommer in i gummifabriken och förgyller våra dagar. Först kom Shady Lady (Maris favorit HAHA), och nu mr. Jörgen som rymmer iväg från jobbet i en timme och sedan kommer tillbaks och ljuger om var han har varit. Han sa till skiftledaren att han var och letade efter några runda grejer till stationen som han stod vid.. Oh really? Var du och letade i Kina eller? HAHAHA. xD Man those people. :'D

NU: Avokado-smoothie och det första avsnittet av Criminal Minds 'Suspect behavior' (en ny serie), sen blir det nog att sova. Klockan ringer 04.45. Mysigt.

Suck my non-existent balls


What the picture says.

Jag avskyr morgonskift av hela mitt hjärta. Sömnbrist och mensvärk/pms på det också, riktigt fina grejer är det.

Jag är så trött. T R Ö T T.

Jag är:
trött på att vakna tidigt,
trött på att lida av sömnbrist,
trött på att jag inte kan lägga mig tidigt trots att jag vet att jag måste upp med tuppen,
trött på att mina händer/naglar är så sjukt skadade pga jobbet,
trött på att inte ha mitt k*****
trött på att mitt hår är så fruktansvärt (obotligt) tovigt,
trött på att vädret är så fult,
trött på att jobba i en gummifabrik - fast det ger bra pengar,
trött på att inte veta vad jag vill göra av mitt liv,
trött på att jag jämt ska skjuta upp saker och ting,
trött på att min kinesgranne ska leka någon jävla karaoke-stjärna dygnet runt,
trött på att en viss dam på jobbet jämt ska skita sönder toan, och att jag då efteråt ska råka gå in direkt efter att HON vart där och bombaderat. Det vidrigaste någonsin.
trött på att alla tv-serier jämt ska ha uppehåll,
trött på att jobbet börjar likna ett koncentrationsläger mer och mer,
trött på att mensa,
trött på att vara trött.

Men äh, livet leker ändå! :D

RSS 2.0