Dream with wide eyes


Ipod'en is with me (kan inte fatta att jag glömde den sist... it was awful), en ipren tablett konsumerades nyss och nu ska jag ta bilen och åka in till Forsheda för lite jobb. 14.00-22.30. Can I get a woopwoop? Hahaha, nej jag är inte alls så taggad faktiskt. Menmen, vad gör man inte för lite pengar. Ber till gud också att min skiftledaren inte är så hemsk som jag hört. Kanske inte slutar så bra om hon drygar sig. Jag tror jag har lite pms. Just sayin haha.

The talk of the town


Playing now: Bruno Mars - Talking to the moon

Shit, gårdagen var f-ing awesome. Började med ett jobbpass från 14.00-19.30 i Forsheda med Mari, och det var helt okej faktiskt - om man bortser från gummilukten som var oerhört huvuvärks-framkallande... Man får la bli van. Efter jobbet var det straight back to Mari's place som gällde, vi fixade oss i all hast och åkte vidare hem till Linda för att fira hennes födelsedag! Det bjöds på goe mat och drinkar, sedan trallade vi vidare till Harry's för att skaka rumpa. Måste faktiskt erkänna att det var kul där för en gångs skull. Hiphop, r&b och soul kväll tror jag det sades? Ahh, musiken var bättre än normalt iallafall haha. Jag må vara one pair of hjärt-strumpbyxor (mitt ANDRA par hjärtstrumpbyxor som jag haft på mig en gång huhuhuhu, fan att de ska vara så lätta att ta sönder...) short och skadad på min lilla mitten-tå, men det var det värt - cuz I had a blaaaaaaaaaaaaast. :DD

Nu ska jag byta om och grejer, sedan ska jag hämta min handsome man uppe vid stationen. Blir en myshelg

GRATTIS IGEN TILL MIN LINDA "PISSENISSEN" MATI

Where words fail, music speaks.


10 months

Idag är en fin dag, riktigt jävla fin. Inte ens den äckliga kylan och snön som kommer då och då kan irritera mig. För jag har fått ett J O B B!! Halle-fucking-lujah! Och jag får dessutom jobba tillsammans med min lilla ponnyplutt Muriii, kan det bli bättre eller? NEEJ. :D Något jag mindre är glad över är arbetsskorna, fyfan va fula de är hahaha. Hmm, jag kanske kan ljuga och säga att de skadar mina fötter, både fysiskt och psykiskt?! Så att jag kan få byta till mina converse som är himmelsk för fötterna hähäh..

Nu ska jag vräka i mig godis och glo på tv medans jag inväntar klockan så att jag kan hämta upp Liamplutt som är på väg hit med tåget! Livet leker.

Searching every little thing to find a way


Playing right now; Let's get it - Maps

Satan i gatan vad det snöar här nu då. Lite väl tidigt eller? Svinigt kallt är det dessutom. Woopwoop för tidig vinter.. Hur som haver, jag kom nyligen hem från stan med JungPung, fick med mig hem ett svart nagellack. Sen gjorde vi något väldigt busigt i L**** också hähähä. Vi..... nee det är hemligt. Tror det är bäst om det stannar mellan mig och JP *evil laugh*. Sen så var vi även hos A-tjänst? (dear lord jag minns inte vad stället hette..), det är iallafall en sorts bemanningsföretag. Så få se om det blir något jobb nästa vecka. Hoppashoppashoppas. Att stanna hemma hela dagarna börjar faktiskt ta kål på mig, fysiskt och psykiskt.

Meh lyckat, jag spillde nyss halva tekoppen på mitt nattduksbord. Jag skulle bara vispa runt lite med skeden HAHAHA. I am too cool for myself. xD Aja, ska torka upp slasket och sedan blir det nog att dega lite framför tv:n i väntan på att Jungpungen ska komma över för lite filmmys. :)

The story of the impossible



Jag var hos tandläkaren idag för en kontroll. And guess what? Jag fick fan beröm för att jag borsta fint!! Ja, jag blidde asnöjd hähähä. Fick faktiskt träffa en ny trevlig tandläkare, och under mitt lilla besök så pratade vi om allt mellan himmel och jord HAHA. Jag fick till exempel veta att te är bra för tänderna, för det innehåller fluor. Holy macarony tänkte jag, fan va bra för jag dricker väldigt mycket te om dagarna ju. Men glädjen krossades i samma sekund när hon frågade mig om jag la socker i mitt te. :((

NU; Rensa alla mina bilder genom tiderna, kanske lägger upp några roliga här med? Men vi få se, beror på om jag är på snäll-mode. ;)

You know my name - not my story.


Playing right now; Mayday Parade - If you can't live without me, why aren't you dead yet?
-
Fin nostalgisk musik är ändå den bästa ♥

Jag är trött, riktigt trött. Jag somnade runt 2-tiden inatt och sedan vaknade jag vid 04:ish. Såg att tv:n var på så jag stängde av den och försökte somna om, men då började jag tänka på alla skräckfilmer som jag sett nyligen - svettades och ville skita på mig och vipps så var tv:n på igen hahaha. Tror jag lyckades somnade någongång vid 5-6. Och vid 10 var jag tvungen att gå upp igen för att skjutsa min lilla mormor till Vårdcentralen. Somna om right now is not an option unfortunately. I just can't.

Så nu sitter jag här och beundrar pissvädret. Kan det bli mer deprimerande med all denna regn och blåst? No, I do not think so. Men men.. nu ska jag faktiskt lyfta på mitt arsle och ta och ringa några samtal angående jobb och allt vad vuxenlivet innebär. Woopwoop.

I am yours to keep.


Såg precis på Paradise Hotel (missade premiären igår och jag tänker fan inte betala för att kolla på det online? För nu är det tydligen så att man måste köpa något jävla paket från ViasatOndemand för att se på PH online. Lol som fan.), and I gotta say - fan va lama deltagarna är jämfört med förra årets. Ingen snygg kille så långt ögat når och brudarna är väl inte bättre haha. I nuläget verkar det inte så intressant. Aja, jag ska inte vara för snabb att döma, har trots allt bara kollat på ett avsnit hähä.

För övrigt så är jag extremt trött. Har vart tvungen att vakna tiiiiidigt de senaste dagarna. Ärenden hit och ärenden dit. Malin måste fixa allt tydligen. Ingen lugn och ro här inte. Men imorgon - då jävlar ska det sovas ut. Den som ringer och stör får fan spö, no kiddin' *serious face*.

NU; Film, sakna min pojk och massa te på det.

Let's run away for the day, don't need anyone around us.



Jag är helt slut i skallen. Punkt.

Day turns to night, night turns to whatever we want


Playing right now; Death cab for cutie - Transatlanticism

Jag fick leka lite med JungPungs nya Iphone 4 tidigare idag. Det var då jag upptäckte min nya kärlek - Ninja Fruits. Jag har legat i sängen och spelat ett fint tag nu (lånade Helens Ipod Touch som också har det spelet visade det sig hähähä) med en film rullandes i bakgrunden. I can't get enough hahaha.

För övrigt har det varit en rätt givande dag. Jag vaknade vid 09.30 imorse, fixade mig och åkte iväg på ett möte med ETU (jobbcoaching). En riktigt goe jobbcoach fick jag, så detta känns bra måste jag säga. Efter mötet blev det bara att dega i sängen, för somna om gick absolut inte. Har även hunnit med en sväng på stan med JungPungen, det inhandlades en khakigrön transparent skjorta (FINALLY - har varit på jakt efter den i flera veckor nu) och en cool Rolling Stones-tisha. Shopping is good for your soul - but terribly bad for your wallet (speciellt när man är arbetsslös haha..). Och kvällen spenderades hemma hos min kära mormor som fyller år idag. ♥♥

There you go people - livet som en arbetslös 19-åring är ju så intressant vavava. Tror fan jag saknar skolan lite alltså. Eller ah, jag saknar att ha något att vakna upp till? Menmen, I'm still young - vi får se va ödet har för planer för lilla mig. ;)

Nu ska jag återvända till filmen *host* spelandet.

So throw your diamonds in the sky - we'll stay gold forever.

Kom hem från jobbet för en timme sen. And I am tired as a motherfucker. Nämen alltso I gotta say - jag älskar verkligen hur min far bara kom in i mitt rum vid nio imorse och announced att jag måste hoppa in idag och jobba. Ingen heads up för Malin inte hähähä. Aja, vad gör man inte för la familia right?

Nu blire sängen och CSI. :)

Cause what you don't understand Is I'd catch a grenade for ya


Playing right now; Bruno Mars - Grenade

Jag har haft en sån jävla huvudvärk sedan jag vaknade. Tog en ipren (slut på alvedon hemma) för 4 timmar sen, och nu äntligen har värken släppt. Bad shit. Jag ska nog pröva på Treo som JungPung talar så varmt om nästa gång jag mår dåligt hahaha.

På tal om ingenting så fick jag ett väldigt lustigt samtal från min far imorse vid 12-tiden. Jag var ganska nyvaken och fattade ingenting till en början, han liksom viskade och hade grejer för sig. Blev fan rädd, men det visade sig sedan bara vara ett sånt där ring-tillbaka-om-en-stund-och-säg-att-något-har-hänt-för-jag-vill-hem-snarast-samtal. Han var visst ute med sina kompisar och plockade svamp. Hur gay är inte det? Fyra asiatiska män ute i skogen i Bor och plockar svamp. HAHAHAH.

Nu blir det film och kopiösa mängder te på det.

RSS 2.0