You thought me how to feel the butterflies over and over


2009-12-21 ♥

Ett år tillsammans med min Liamplutt idag! Gaaaaah, kan inte fatta att det har gått så fort. Det känns som om det var igår vi var på vår försa date, då vi tittade på Transformrs 2, mumsade på Ben & Jerrys, chips och godis. Jag minns alla gånger vi satt i min bill i evigheter och lyssnade på musik och pratade. Sen har vi vår spot uppe i Bredaste också. Blir helt varm i kroppen av att tänka tillbaks hihihi.

Jag vill bara säga att vårt år tillsammans (jag vet att du läser min blogg ässskeling :*) har vart den bästa tiden i mitt liv. I wouldn't change it for anything in the world baby. :'D

It's you&me - Maliam ♥

Raise your glass if you're wrong in all the right ways.


Fy satan va seg min dator är. Kan det bero på att jag har haft på den non-stop i flera dar nu? Näääääää...

Idag har det vart hard workwork - 05.54-14.00. Jag fick drygt 4 timmars sömn totalt inatt, men jag klarade mig rätt bra ändå. Jag slumrade inte till eller något framför skiftledaren som kanske (men bara kanske) har hänt en gång tidigare, HAHAHA. Menmen, efter jobbet blidde det lite julklappsshopping med min mor in Värnamo City. Och kvällen spenderades hos min vagel Mari tillsammans med Lindabinda. Det involverades mycket bus och fisar, tog musten ur mig totalt. Men jag är nöjd hahaha. :D

Nu ska jag sätta på en film och slå in julklappar. DET ÄR FÖR SJUTTON GUBBAR JULAFTON SNART, fan va mysssssss.

Woopwoop

Jag visste inte att lönespecifikationen kom igår.. men jag hittade den i brevlådan innan. And what can I say? Fyfaaaaaaaaan som satan alltså - MIN LÖN. Fick så mycket mer än vad jag hade trott!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEE SÅ WUNDERBART!!!!!!

You make me happy when skies are grey.


Arbetsskada #1 - Att man knappt kan sova längre än till 9-10 pga. vanan att vakna tidigt till jobbet.

Jag fick i alla fall ett väldigt gemytligt samt oväntat nattbesök igår av min Liamo, och han kom inte hit tomhänt inte. Det blidde smaskiga fettbomber från BK också - my man. ♥

Sen så hände nog inte så mycket igår. Jag slutade jobbet vid 19.30 - fredagar är banne mig den skönaste jobbdagen. Man jobbar ju knappt hahaha. Men ändå kom jag hem och hade ont i ryggen/nacken (arbetsskada #2). Fick för övrigt ett sms från M som ville - eller ah rättare sagt - hade bestämt att jag skulle byta skift nästa vecka. Men denne person var nog inte beredd på mitt hårda och bestämda svar som sa att jag absolut inte tänker byta skift, men att jag kan behålla mitt skift som jag är på nu. Fick tillbaka ett sms som löd "okey, bra". Hahahaha, fan heller att jag tar 2:a skift nästa vecka. Jag hade nog hellre inte jobbat något alls isåfall.

Sen fixade jag med lite julklappar och andra presenter. Är det bara jag som finner det skitkul och slå in grejer eller? hahahah :D Nej, nu kurrar magen så jag ska nog gå och fixa lite frukost. Och om någon frivillig vill komma och rasta min Yeppo i kylan så är det bara att slå en pling, hähähä.

You can count on me like 1, 2, 3


>> Bruno Mars - Count on me

Vaknade för en stund sen av att min poster ramlade ned på mig, höll på att skita ner mig av rädsla hahaha. För övrigt ser det it och vara en fin dag; jag ser genom mitt fönster att den sibiriska vintern inte har lämnat Värnamo, min hals är fortfarande irriterande och gör smått ont, mitt hår är helt okontrollerbart. Jag ser fram emot att köra till jobbet också - not. Igår var helt fruktansvärt. Jag bara gled över vägen och så hade jag like the cherry on top en lastbil som terroriserade mig hela vägen från Värnamo till Forsheda. Uppskattas inttttttttttttte.

Nu måste jag dona lite med en pärm som ska in till revisorn innan jag sticker iväg till jobbet (anledningen till varför jag är uppe så tidigt..). Men först! Frukost och lite nätjakt efter The LBD (Little Black Dress). Jag beställde hem en klänning igår natt, men det är visst inte säkert att den ens kommer hem till mig innan nyår. Så jäkla typiskt, jag kollade igenom en miljon sidor och lyckades hitta EN klänning som föll mig i smaken - och så ska det lätt vara något som strular. :(

And I'm off locos,

You know you have everything when you have nothing to lose.



>> Joel & Luke - Love's to blame

Jag kom hem från stan nyss. Och när jag körde hemåt vid gångsfarts-vägen såg jag en medelålders-man i en tomtedräkt (yepp, tomteluva och hela köret) farandes förbi mig. Han såg så ledsen ut alltså hahahahaha, sötaste idag.

Jag har inget vettigt och skriva egentligen. Cirka en timme kvar tills det är dags att fara till jobbet. Wiiiie.

Not.

.


Playing right now; David Choi - By my side

Åhhhh va typiskt. Jag hade mina ögon lagda på en speciell grej på nätet som jag hittade förra veckan. Men jag tänkte la att det inte var så bråttom med att beställa då.. och när jag kollade nu så fanns den inte i lager längre. hate myself hatemyself. Nu vill jag ha det ännu mer eftersom jag inte kan få tag på det. Hahaha.

Såg visst att jag inte bloggat på ett tag, hoppas inte att min frånvaro har skadat alltför många människor... hahaha, nee men jag har faktiskt inte pallat bara. Jobb och livet tar ganska mycket tid. Denna veckan är det 2:a skift som gäller! Inte så farligt som jag fasade. Gårdagen gick väldigt snabbt. Jag fick stå vid 751 hela dagen med flummiga Amanda, och fan va vi jobbade. Det var fullt ös hela tiden. Tror Outi (vår skiftledare) var nöjd asså hähähä. Efter jobbet igår hade jag en liten date med miss. Windi uppe i Bredasten. Bk-latte och cancerpinnar, like the good old times. Awwwe det var så mys och träffa henne igen, väldigt längesen sist ♥

Nu har jag lite hemliga grejer att pillelipilla med. Men föööööööööörst - frukost. Igår blidde det inte mycket mat i magen för min del, och nu säger verkligen magen ifrån haha.

There's chemicals in the clouds


Awesome, jag har suttit i en halvtimme och rensat bort julmust som jag/Liam (minns inte vem som gjorde det faktiskt haha) spillde igår på mitt tangentbord. Not fun.

Annars har jag haft en riktigt myshelg med min baby. I lördags blidde det en tripp till Ullared där det fyndades lite julklappar och grejer. Vi fick även med oss hem ett flak julmust i burk, jag är så nööööööjd. Och i söndags rådde... rena rama degningen. But I like. :D

Jag vet inte riktigt om jag är trött eller inte just nu? Var tvungen och vakna vid 5 imorse. Yepp, I'm back att Trelleborg. Fick ett samtal i fredags (jag som var taggad på lite semester från jobb-världen ett tag.....) om att de ville ha in någon som är erfaren och kunnig. Ehhm.. jag har endast jobbat där 4 dagar i oktober, samt 4 dagar i november. Men okey, om det klassas som erfaren och kunnig så. ;) hahahha. Morgonskift har jag denna veckan i alla fall. Och jag måste säga att det är faktiskt skönare och jobba det skiftet än eftermiddagsskiftet. Visserligen är det en hiskelig pina att vakna på morgonen, men arbetstiden går fortare och man förlorar inte hela dagen.

Men min comeback i Trelleborg var inte gemytlig någonstans. Jag fick sitta och omsyna blåa gummi ringar från 05.54-14.00. Samma tråkiga skit hela dagen. Morgonen var värst, jag bara nickade till gång på gång på gång.. Fyfarao, tanken på blåa gummiringar gör mig spyfärdig. Tanken på en viss dam på jobbet idag gör mig också spyfärdig. Hon stod bredvid mig (hon skulle låna vågen lite snabbt) och så hostar hon hela jävla tiden utan att hålla för. Bara rakt ut sådär 10 cm bredvid mig. Satan va vidrig.

Nu ska jag krypa ner i mitt täcke med en fet chipspåse, en burk kall julmust och titta på det nya Desperate Housewives avsnittet som äntligen kommit ut! Woopwoop.


.



Jag kom hem från Jungpung nyss. Var där och chillade biffen med henne, Muulan och Yeppo, åh så mys. Och nu sitter jag här i min säng, tänker på all ledsamhet som skett idag. Typ att jag fick veta en kvart innan jag skulle sluta jobbet idag att det inte blir något mer jobb framöver? Fyfan alltså, jag blev/är så jävla ledsen. Trodde ju att jag hade garanterat jobb fram tills slutet av december, ah det trodde alla på jobbet att de hade. Men icke sa nicke. This suckssss. Mitt jobb hos Stena har fan vart det mest softaste jobbet någonsin. Jag skulle seriöst kunna tänka mig jobba där typ.. ah länge i alla fall. Sen har vi skapat ett sånt bra team också allihopa. Kommer faktiskt sakna folket, och jag har bara jobbat där i en månad. Trodde aldrig jag skulle skapa en sådan gemenskap med 5 total strangers när jag började jobba där för en månad sen. Aja, nu är saker och ting som de är. Få se vart jag får jobb härnäst - jag har en känsla på mig att det kommer bli i Forsheda and its makes me wanna cry.

Eftersom de var sista arbetsdagen idag så fick vi tillåtelse att lasta hur mycket grejer vi ville ur lagret. Tack gode gud hade jag min mosters Volvo (kombi), så en hel del fina grejer blev det att ta hem. Och nu är det helt proppfullt av kartonger under min säng, och en del av väggen här i sovrummet är täckt av staplande kartonger hahaha, detta ser inte okej ut.

Aye, nu ska jag gå iväg och sätta mig i ett hörn och dränka mina sorger i te. Jag får i alla fall sova ut imorgon - inte ens det ser jag fram emot. Åh va emo jag är.

I'm a space bound rocketship and your heart is the moon. And I'm aiming right at you.


On repeat right now: Eminem - Space Bound

Today Malin has a tired. Everyday Malin has a tired. Hahaha.

För övrigt har det vart en riktigt awesome jobbdag. Under morgonen så stod det stilla under en timme på grund av diverse komplikationer med containrar som vi behövde. Det var inget mer med det - shopping time. Alla klättrade runt på pallarna och letade efter finsaker att ta hem haha. Jag hittade två spotlights, en stjärn-julstake på fot, en vit julstake till Mari och en taklampa till mamma. Yepp, det var dagens fynd det. Under lunchen kollade vi även upp hur mycket grejerna på jobbet är värda - och fyfan vilka summor. Jag dör. Undrar om morfar vet att den lilla lysande snögubben jag gav honom kostar ca 1500 kr ute på marknaden? hahaha. Undra hur mycket lagret som jag samlat ihop under min säng är värd?!?!? Det måste bli runt 10 K, no doubt. Hmm, blocket nästa kanske? hähähä.

Och på tal om ingenting så vill jag bara tala om att jag avskyr att vara bil-lös. Jag känner mig handikappad. No kiddin'.

Menmen, nu har One Tree Hill laddat klart. Så jag ska tralla iväg till köket nu och fixa lite te och sedan glo på det. Jag ska glo på One Tree Hill alltså, inte téet. Ville bara klargöra det ifall någon missförstod. För jag läste om den meningen och insåg att det lätt kunde misstolkas. Alltså att jag skulle glo på mitt te dä. HAHAHAHA. Åh hjälp så skadad jag är.

RSS 2.0