Phoneys don't last long


You gotta love Lil' Wayne. Synd att han bara hade en vers..

At the end of the day - you wait for rain and I chase the storm.


Woopsie daisy, längesen man skrev något här ja...

I have been busy livin' and learnin'.

För tillfället har jag studera.nu öppet i fliken bredvid. MEN VÅGAR JAG VERKLIGEN GÅ IN OCH KOLLA PÅ ALLA UTBILDNINGAR OCH PROGRAM????? VAD SKA JAG BLI??? Åh ååhh åhhhh ångest i massor, jag avskyr verkligen och behöva ta sådana här stora och avgörande beslut. Kan jag inte bara köpa en triss och få vinna typ... öhm.. 100 miljoner istället och leva happy and filthy rich for the rest of my life? Wishful-thinking.com ,

Vi få se om jag fullföljer sökandet-efter-den-rätta-utbildningen något mer ikväll. Bara att klicka mig in på sidan känns rätt mycket just nu faktiskt, hahah. Fml.

Onödigt men oh så intressant.

Det faktum att en tandborste efter en månads användande innehåller lika mycket bakterier som en välanvänd disktrasa.

- Hörde detta på p3 på jobbet idag. Jag hamnade för en sekund i chocktillstånd. Fatta va äckligt eller?! Jag har haft min i... ehm... ett bra tag nu hähä. Men for real, jag tror inte det är någon som byter ut sin tandborste efter en månad. Eller okey, någon viktigpetter finns det säkert soim håller koll - men jag tror att de flesta gör som jag och byter när borsten blir sådär spretig och galen? hahaha. Jag kunde knappt förmå mig att borsta tänderna innan, men dessvärre finns det ingen ny tandborste tillgänglig i hemmet så jag fick ta det som en riktig kvinna och borsta i alla fall. Life's hard sometimes.

Men yepp, I need to change mine immediately.

You make it easier when life gets hard


Secret business done. Ett steg närmare "freedom". Woopwoop.

Nu sitter jag här ensam hemma. Har precis städat hela hemmet, är svettig och trött - men jag är nöööjd ändå. Musiken strömmar skiiiiiiiiiiiiithögt genom högtalarna och jag bara njuter av min ledighet. Hoppas mina äckliga grannar störs av musiken. Jag höjde basen till max så det bara vibrerar överallt mohaha - payback time bitch for all those nasty vietmusic you played..

Nu; Food-time

-


Fy vilken hemsk jobbdag det har varit idag. Har aldrig mått så uruselt. Jag fattar ingenting. Morgonen började i alla fall med att jag tryckte bort mitt larm och flrsov mig en liten gnutta. Tack gode gud har man en alert syster och en snäll arbetskamrat som väntar på en även om man är sen. :') Nej, det finns inget positivt att skriva om tiden mellan 05.54-14.00. Stentrött beskriver kort och lätt hela arbetspasset.

Imorgon är jag ledig i alla fall, lite secret business goin' on hähä.

Efter jobbet så har jag hunnit med en himolans massa faktiskt (jämfört med alla andra dagar haha). Jag åkte bland annat till stan och fixade lite ärenden, sen klippte jag mig (hittade massa hårstrån som klyvts i typ 5 delar, det är banne mig ILLA....). Och mot kvällskvisten var jag lite på stan med Malin och Fatme, och så blidde det en mysig fika på det! :D

NU är jag helt slut. Jag ligger för tillfället i min säng som en fet säl och är bara helt... livlös. So I'mma head off. Ska sätta på One Tree Hill och gosa till det. Få se om jag klarar av hela avsnittet utan att somna haha.

Allting var så enkelt då.



>> Alexis Weak - 112

Fakeness is contagious


Satan va tiden ska gå snabbt då. Det känns som jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Och har jag gjort något vettigt sen jag kom hem fram tills nu tro? Hmm, jag kollade klart på den nya Narnia-filmen (den var inte så bra.) som jag påbörjade igår kväll, och sedan fixade jag en revisor-grej. Yepp that's pretty much it haha. Sen vette jag fan vart tiden har tagit vägen eller vad jag har gjort.

För övrigt så utsattes jag för världens vidrigaste händelse idag. Jag trodde visserligen att gårdagens incident var vidrig, men ack så fel man kan ha ibland. Jo, det är ju så här då att jag blidde lite dålig i magen efter frukosten igår - så det var bara och tralla till toan då. Upptaget var det, så jag stod och väntade några minuter - och ut kom sedan jobbtets ehm vad ska man kalla henne, "charity case"?? Och fyfan va illa det luktade, but you gotta do what you gotta do. Nöden har ingen lag, I did my busienss and walked away a little bit hazy. Men idag, idag slog gårdagen med hästlängder. Det var samma som igår - jag blidde toanödig efter frukosten, kom till toan och det var upptaget. Yepp, tro fan at det var samma nasty lady som ockuperat toan eller?!!?!? Och när hon sedan öppnade dörren slog världens vidrigaste lukt emot mig. Och jag såg från där jag stod att fröken hade lämnat BAJSSPÅR efter sig. Åh min käre gud, ögonen tårades och klökandet gick inte att stoppa. Åh fy fö fan - blir lite tårögd av att bara påminnas om det.. Men saker och ting ordnade sig, kom på att det fanns en till tjejtoa lite längre bort i en annan del av fabriken. Thank lord.

Menmen, nu ska jag och min grymma avokado-smoothie ta och chillabiffen lite framför mina älskade tv-shows.

To watch list;
Pretty Little Liars
Greek
90210
Gossip Girl

Mmmm it's gonna be a lovely evening.

RSS 2.0