Do the dont's


Work work work - yepp that's pretty much what I've been up to lately. I have also been on a big shoppingspree, for two weeks now maybe? Beställningarn hit och dit, stan hit och dit. Och jag kommer aldrig hem tomhänt heller. HAHA totally loco..... Men nä, det känns inte så illa ändå - man måste ju få unna sig lite (läs: mycket) fina saker med pengarna man slitit för.

Anyhooow, denna vecka är det morgonskiftet som gäller in the gummifactory. Och som vanligt är måndagsmorgonen värst. Fyfan va dåligt jag mådde imorse de två första timmarna. Först var jag så hungrig att jag ville spy, sen byttes det ut mot extrem trötthet. Det hjälpte lite att jag fick lyssna på kära morgonpasset på P3 som brukar förgylla mina arbetsmorgnar från 06.30-10.00. jag tror jag har blivit en "morning bitch" som de på morgonpasset kallar sina anhängare haha.

Ajaja, nu ska jag inte sitta här och ordbajsa mer. I has a tired.

-


Kära hjärtanes va svullen jag känner mig just nu. Min mage kan lätt jämföras med en kvinna gravid runt 6:e månaden. No kiddin' haha. Jag kom precis hem från en übermysig fika med min käre vännina Malin. Och precis innan fikat åt jag då middag med familjen, så jag är mätt för en vecka framåt just nu känns det som. Menmen, massa catchin' up och skratt blidde det. Jag har för fasen inte gjort ett piss hela veckan, förutom att jobba då, och varit trött och sleten. Så detta satt väldigt bra. :D

Jag var för övrigt på stan tidigare idag en snabbis för och lämna in min ena känga till skomakaren. Jag har lyckats ta sönder hela dragkedjan på något sätt buhu. What I didn't know was the price. 260 kr?!?! Lol, dä kan jag lika gärna köpa ett par nya ju. -.- Och jag som trodde att det skulle ligga runt 100 kr hähä. Men ah, it sucksss - för jag gillade verkligen de hära kängorna. Fml lite typ. :(

För fem minuter sen var jag skitsugen på att blogga, men nu är det helt tomt i bollen så jag ska bege mig vidare. Glo på en film kanske? Ja, vi få se vad ödet har i beredskap för mig denna fina onsdagskväll.

Covered in leather and gold


Skåda min nya fina tavla!!! 91,5x91,5 stor - gaaaaaaaaaaaaaaaaah jag är så nöjd :DD

Jo, jag skjutsade mamma till stan innan då hon hade en tid hos optikern, men vi kom dit lite för tidigt så vi strollade omkring lite på stan, och vipps på ca 30 minuter blidde jag 1000 kr fattigare. Och neeeeej, jag pungade inte ut 1000 kr för en tavla. Den kostade 699 kr egentligen, men gallerix hade 50 % rea på alla tavlor så jag fick denna snygging för ett fint och värt pris! Först fick jag inte köpa tavlan av mamma, för hon är lite.. ehm vidskeplig/skrockfull (<<är det inte samma sak? haha). Hon anser att det är dåligt och ha en död person på väggen.. hahahaha, åhhh lille söte mammsen och hennes konstigheter. :'D Sen fyndade jag även en rosa kavaj och ett par brallor inne i H&M. Nu är mitt shoppingbegär stillat.... for today mohahahaha.

Keep calm and carry on


Gissa vem som kom hem från jobbet för en timme sedan till världens fluffigaste hund. Awwwwwwe, riktig sån moment som i Despicble Me filmen när den lilla flickan får et stort gossedjur - ah ni som har sett filmen förstår la. :'D. Lille pappsen måste ha haft tråkigt ensam hemma, för att duscha och kamma Yeppo tar banne mig tid. Och att han har sprayat en flaska parfym på min lille vovve ska vi inte ens tala om. Det luktar manlig parfym vart jag än går i hemmet. Jag frågade pappa låtsasargt varför det luktade så mycket parfym överallt - då fick jag svaret att han hade kelat med Yeppo och att hans parfym måste lagt sig i hans päls. MY ASS HELLER HAHA. -.-

Jag har även hunnit ta tag i lite saker som jag borde gjort för.... 4 månader sedan. Men nu har jag ringt och bokat tider osv, 2500 kr kommer det kosta mig. Känns lite sådär för bankkontot, men jag gråter inte blod för det. It's sooo worth it. Nååå, vad är det jag ska göra egentligen?!?! Sitt och ruva på den ni hähähähä. Jag ska i alla fall slänga mig ned i sängen under täcket med en skål chips och cola. Här ska det avnjutas tv-serier. Dagens: Pretty Little Liars, Greek & How I met Your Mother. Woopwoop.

'



Helgen har varit guldvärd ♥, men nu är det ny vecka och nya tag.

Första skift som gäller på jobb fronten denna vecka för min del. Visserligen är det liiiite jobbigt att vakna kl. 05 på morgonen, men dagen går så foooort och det gillar vi starkt!

Idag har det vart helt chillpill i alla fall. Det är lite kaos på jobbet typ. Maskiner går sönder osv, och det innebär att jag får mycket vilotid och det uppskattas, särskilt med tanke på att jag fick ca. 40 minuters sömn inatt haha. Så går det när jag och min busplutt är i farten. :D Fick dock skäll som jag inte förtjänade av den feta kossan till min arbetspartner idag mot jobbpassets slut. Det var missförstånd från en annan arbetskamrat och grejer. Yeah, it's a little complicated to explain so I'mma skip it. The point is - jag gjorde fan inget fel. Blir sjukt irriterad av att bara tänka på det. Men ah, jag överväger att gå till min skiftledare och kanske tala om för henne hur en viss person jämt ber mig att jobba långsammare så att denne kan gå ut och röka i en halv timme. Ja det är ju så att hon vill inte ha massa jobb när hon kommer tillbaka från rökpausen (jobbet omfattar oftast två+ moment som kräver samarbete), så därför är det ju klart att jag ska jobba långsammare (maska som hon säger..) så hon hänger med i svängarna. För vem fan röker på rasterna när man ska liksom? Pffft.

Aoop, annars har det inte hänt så mycket sen jag kom hem faktiskt. En massa degande i sängen, lite serie-tittande, kikat lite efter fynd online men hittade ingenting att klicka hem, pratat med min babyyy, ätit, duschat, borstat tänderna (jag borstade bara så här tidigt ifall jag skulle råka somna när jag minst anar det), pratat med Jungpung. Och nu sitter jag här och funderar på att ändra om min blogg lite. Ahh vi får se hur det bir med det. Nu ska jag.. ehm.. jag vet inte haha.

Life in technicolor


Åh min käre gud vad mina fötter värker. Fick stå hela dagen idag på jobbet. Visserligen stod jag hela gårdagen också, dock kändes det helt okej efter dagens slut. Men idag var måttet rågat för mina små fossingar. Hatar mina arbetsskor med, de är så fula och klumpiga, haha. För övrigt har det vart en riktigt seg arbetsdag. Till min tröst hade jag i alla fall Jungpung som arbetade med mig. Awwwe sikka mysiga övertids-raster det blev haha. Och tack vare henne fick jag reda på vem som total speedade förbi mig (han måste ha kört typ 150 km/h på en 90 väg och det var riktigt fult väglag.. jag försökte race:a meeeeeen jag var tvungen att defeat :(() på vägen hem från jobbet en afton för någon vecka sedan. Den lille söte snubben från mitt skift ju HAHA, hur stor var den chansen. Hade aldrig kunnat gissa på att han var en fartdåre. Riktig skenet bedra-människa det dära. ;D

Menmen, nu ska jag och mina halvdöda kropp slå på ett avsnitt av Greek och avnjuta det.

Sååååå god natt.

Nothing is written in stone


Jag vaknade precis upp med en mycket mysig värk i axlarna. Damn you work som bara ger mig en massa kärringproblem. Och på tal om ingenting så drömde jag om Kissie och han den fula blatten från Mammas Pojkar inatt. De trakasserade mig och grejer, vandaliserade min dörr till sovrummet - till slut var måttet rågat och jag skvallrade för mamma som tog hand om problemet. :D

Ajaja, nu ska jag bege mig ut för ett möte med min jobbcoach. Få se om jag klarar mig dit in one piece med bilen. Jag är trött och det har snöat flitigt under natten ser jag haha.

Home is wherever I am with you



A.d.o.r.a.b.l.e.

We see what we want

Status; Busy livin' and stuff.

 

Men jag ska försöka bättra mig när det kommer till bloggandet. I think.


RSS 2.0